Termeni si Conditii

Accesand Site-ul, sunteti de acord cu Termenii si Conditiile de Utilizare. Daca nu sunteti de acord cu Termenii si Conditiile de Utilizare, nu puteti utiliza Site-ul si trebuie sa incetati imediat accesarea acestuia.

Utilizarea Continutului; Restrictii; Declaratia de Confidentialitate

In cazul in care continutul pe care il vizualizati nu contine o anumita specificatie, si respectati in totalitate obligatiile care va revin in temeiul Termenilor si Conditiilor de Utilizare, puteti vizualiza, copia, tipari si distribui (fara a modifica) continutul Site-ului; doar daca (i) utilizarea continutului are scop informativ, necomercial, si (ii) orice copie a continutului include paragraful "Drepturi de Autor" sau sursa inclusa in materialul original. Nu aveti dreptul sa copiati sau sa utilizati programele software, know-how-ul, procesele sau tehnologiile incluse sau descrise in acest site.

Veti respecta toate legile in vigoare in momentul accesarii si utilizarii Site-ului.

Luati la cunostinta ca putem utiliza informatiile cu caracter personal si datele dumneavostra in conformitate cu Politica de Confidentialitate si Politica privind modulele Cookie, care sunt incluse in prezenta prin intermediul acestei referinte. Sunteti de acord prin prezenta cu Politica de Confidentialitate si Politica privind modulele Cookie, inclusiv cu obligatiile ce deriva din acestea.

Drepturi de Proprietate Intelectuala; Interzicerea utilizarii denumirilor sau logo-urilor Censea Services

Site-ul si continutul site-ului sunt protejate de drepturile de autor, de reglementarile privind marcile inregistrate si legislatia in vigoare din Romania si/ sau alte tari straine. Noi si licentiatorii nostri ne rezervam toate drepturile care nu sunt acordate in mod expres in acesti Termeni si Conditii de Utilizare.

Puteti utiliza termenii, marcile sau logo-urile mentionate anterior in comunicate de presa, advertoriale, reclame sau alte materiale promotionale sau de marketing sau media, in format tiparit, verbal, electronic, vizual sau orice alt format doar daca aveti acordul scris din partea Censea Services sau a reprezentantilor acestuia. Pentru a solicita acordul scris, va rugam accesati pagina Contactati-ne din cadrul Site-ului.

Trimiterile din cadrul site-ului la marcile inregistrate apartinand tertilor sunt facute doar cu scopul de a identifica sursa si nu reprezinta acordul tertilor cu privire la informatiile publicate pe site. Acesti Termeni si Conditii de Utilizare nu va acorda dreptul de utilizare a marcilor inregistrate apartinand tertilor.

Exonerarea de Raspundere si Limitarea Raspunderii

ACEST SITE SI INFORMATIILE CONTINUTE IN ACEST SITE AU DREPT SCOP FURNIZAREA DE INFORMATII GENERALE ASUPRA ANUMITOR SUBIECTE SI NU REPREZINTA O ANALIZA DETALIATA A RESPECTIVELOR SUBIECTE. PRIN URMARE, NU SE INTENTIONEAZA CA INFORMATIILE PREZENTATE PE SITE SA CONSTITUIE SERVICII SAU CONSULTANTA CONTABILA, FISCALA, JURIDICA, DE MANAGEMENT SAU ALT TIP DE CONSULTANTA SAU SERVICII PROFESIONALE. INAINTE DE A LUA ORICE DECIZIE SAU DE A ACTIONA INTR-UN MOD CARE AR PUTEA AVEA IMPACT ASUPRA FINANTELOR SAU AFACERILOR DUMNEAVOASTRA, AR TREBUI SA CERETI OPINIA UNUI CONSULTANT CALIFICAT.

SITE-UL ESTE OFERIT CA ATARE, SI NU FACEM DECLARATII SI NICI NU OFERIM GARANTII EXPLICITE SAU IMPLICITE CU PRIVIRE LA ACESTA. FARA A LIMITA PRECEDENTELE, NU GARANTAM CA SITE-UL NU VA CONTINE ERORI SAU CA VA INTRUNI UN ANUMIT CRITERIU DE PERFORMANTA SAU CALITATE. NEGAM IN MOD EXPRES TOATE GARANTIILE IMPLICITE, INCLUSIV, FARA A NE LIMITA INSA LA ACESTEA, GARANTIILE DE VANDABILITATE, TITLU, ADAPTARE INTR-UN ANUMIT SCOP, NEINCALCARE, COMPATIBILITATE, SIGURANTA SI PRECIZIE.

UTILIZAREA ACESTUI SITE SE FACE PE PROPRIA DUMNEAVOASTRA RASPUNDERE SI VA ASUMATI INTREAGA RESPONSABILITATE SI RISCUL DE PIERDERE REZULTATE DIN FOLOSIREA ACESTUI SITE. CENSEA NU VOM FI RESPONSABILA PENTRU NICI O DAUNA SPECIALA, INDIRECTA, INCIDENTALA, REZULTATA SAU PUNITIVA SI PENTRU NICIO ALTA DAUNA DE ORICE NATURA, FIE CONTRACTUALA, STATUTARA, DE PREJUDICIU (INCLUSIV, FARA LIMITARE LA, NEGLIJENTA) SAU DE ALTA NATURA, LEGATA DE FOLOSIREA ACESTUI SITE, CHIAR DACA AM FI STIUT SAU AM FI PUTUT STI DESPRE EVENTUALITATEA UNOR DAUNE DE ACEST FEL.

ANUMITE LINKURI DIN ACEST SITE DUC CATRE SITE-URI, RESURSE SAU INSTRUMENTE APARTINAND TERTILOR ASUPRA CARORA NU AVEM NICIUN CONTROL.

FARA A LIMITA CELE DE MAI SUS, NU FACEM NICIO DECLARATIE SI NU OFERIM GARANTII ASUPRA SITE-URILOR, RESURSELOR SI INSTRUMENTELOR RESPECTIVE, SI LINK-URILE CATRE ACESTE SITE-URI, RESURSE SI INSTRUMENTE NU TREBUIE PERCEPUTE CA O APROBARE A ACESTORA SAU A CONTINUTULUI ACESTORA DE CATRE NOI.

EXONERAREA DE RASPUNDERE SI LIMITAREA RASPUNDERII PREZENTATE IN ACEASTA PAGINA SE VOR APLICA NU DOAR ACESTUI .

EXONERAREA DE RASPUNDERE SI LIMITAREA RASPUNDERII PREZENTATE MAI SUS SE APLICA IN TOTALITATE CONFORM LEGISLATIEI IN VIGOARE, FIE CONTRACTUALA, STATUTARA, DE PREJUDICIU (INCLUSIV, FARA LIMITARE LA, NEGLIJENTA) SAU DE ALTA NATURA.

Termeni Suplimentari

Daca anumite parti din acesti Termeni de Utilizare nu sunt valabile sau nu se aplica intr-o anumita jurisdictie, atunci (i) acele portiuni trebuie reinterpretate in respectiva jurisdictie, in conformitate cu legea, pentru a putea fi pe cat posibil aplicate, si (ii) restul Termenilor de Utilizare vor ramane in vigoare si isi vor face pe deplin efectul.

Ne rezervam dreptul de a modifica acesti Termeni de Utilizare oricand si din orice motiv prin republicarea versiunii revizuite la link-ul Termeni de Utilizare (pagina pe care o vizualizati momentan) sau in orice alta pagina a site-ului. Versiunea revizuita intra in vigoare la data publicarii pe site. Responsabilitatea de a verifica periodic aceasta pagina pentru fi la curent cu cea mai recenta versiune a Termenilor de Utilizare va revine in totalitate. Continuarea accesarii Site-ului chiar si dupa modificarea Termenilor de Utilizare constituie acordul dumneavoastra fata de versiunea revizuita a Termenilor de Utilizare.

Inapoi sus